bläckpatron
    Jämför pris på bläckpatroner och toner

Om Blackpatroner.Net

Sajten öppnade i oktober 2003. Den främsta anledningen var att vi ville göra det enklare för Internetanvändare att köpa bläck-patroner på Nätet. Det finns åtskilliga problem/utmaningar som möter den som försöker skaffa sig en översikt på området. Istället för att var och en löser dessa problem om och om igen utan att kunna sprida infromationen vidare så tyckte vi att det var en bra idé att samla viktig information gällande: priser, säkerhet på nätet, modeller, typer av bläck-patroner, fraktavgifter och leveranstider på ett och samma ställe.

Försäljningen av bläckpatroner till skrivare på nätet ökar kraftigt och de olika butikerna som dyker upp påstår nästan alltid att de har de bästa priserna. Självklart kan det inte förhålla sig på det viset. Vi syftar till att jämföra priser inom EU (Dvs jämföra priser hos butiker som skickar sina produkter till Sverige. Antingen svenska butiker eller andra EU-baserade butiker.). Vi lovar dock inte alltid att rekommendera de butiker som har de lägsta priserna. Detta pga att det finns en hel del oseriösa aktörer som säljer produkter som inte fungerar som de skall. De kan mycket väl ha lägst priser, men vi vill inte riskera att våra besökare råkar ut för produkter av låg kvalitet efter att ha följt våra råd.

Andra anledningar till att vissa butiker inte listas på våra sidor kan vara att de har dålig support (svarar ej på telefon), ofta skickar fel produkter (dvs man får inte det man beställt), att de har långa väntetider eller att de inte erbjuder säkra betalningslösningar över Internet. Vi vill dock inte göra en "Svarta Lista" då det kan ha rättsliga effekter och vi inte har ekonomiska möjligheter att möta sådana eventuella processer.

Givetvis finns ett intresse från vår sida av att sälja annonsplats med material till bläckstråleskrivare på våra sidor, men det främsta syftet (och förutsättningen för det tidigare nämnda) är av att våra besökare skall få nytta av den information vi samlat på denna sajt.

Kontakta Oss

Om du är intresserad av att annonsera på våra sidor eller om du vill komma i kontakt med oss för att ge feedback eller förslag så skicka ett email till .

Vår adress:
Blackpatroner.net
Box 8074
104 20 Stockholm

Telefon:
08-559 222 02

Adress: Blackpatroner.Net, Box 8074, 104 20 Stockholm | Telefon: 08-559 222 02 | E-mail: